Nieuws

Opleiding plantenfysiologie afgerond!

Geschreven op

Afgelopen periode hele interesante opleiding plantenfysiologie aan de HAS hogeschool gevolgd. Deze cursus geeft me meer diepgang en inzicht in de volgende onderdelen!. - Fotosynthese - Waterhuishouding - Regulatie van groei en ontwikkeling - Celdeling en erfelijke eigensc... Lees meer »

Burgemeester Meijerijstad kennisgemaakt met het boomteeltcluster Sint-Oedenrode

Geschreven op

Ik heb het Roois convenant (bestemmingsplan) vanuit mijn rol als medeopsteller toegelicht. Trots dat ik de sector positief mee op de kaart kan zetten! Zie link voor het filmpje wat is gemaakt van die bijeenkomst. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity: Lees meer »

'Onder druk wordt alles vloeibaar'

Geschreven op

Dit lijkt de tactiek te zijn van May m.b.t. de Brexit aanpak momenteel. Laten we het hopen maar op dit moment geeft het nog veel onzekerheid en zorgen! Wat de uitkomst ook is, Growfirm kan u helpen bij iedere uitkomst! Export kennis E-cert aansluiting t.b.v. Lees meer »

Vaktechnisch Adviseur Tree Centre Opheusden

Geschreven op

Mooie uitdagende opdracht Growfirm: Ik mag als vaktechnisch adviseur Tree Centre Opheusden gaan adviseren en ondersteunen in het uitvoeren en realiseren van de ambities van de vereniging. Ik heb er zin in!! (tekst hieronder uit nieuwsbrief van 6-10-2018) TCO HEEFT EEN NIE... Lees meer »

Vakantietijd, hoezo zorgeloos?

Geschreven op

Volop vakantietijd, normaal gesproken de tijd om lekker te ontspannen en bijtanken voor de komende periode. Hopelijk lukt dit voor u! Maar mogelijk zorgt de droogte, groeiachterstand of een onzeker brexitscenario voor zorgen? Lees meer »

Björn Kohlmann: ‘Nieuwe markten blijven zich grillig gedragen’

Geschreven op

Interview Vakblad De Boomkwekerij 2-7-2018 online (verkorte versie) Nieuwe markten als Turkije en China hebben de boomkwekerij met incidentele grote orders geholpen door de crisis te komen. Maar zo grillig als deze markten zich hebben gedragen, zo grillig zullen ze blijven. Lees meer »

Growfirm als gecommitteerde voor Helicon manager teelt

Geschreven op

Maandag 25 juni heb ik bij 2 eindexamen kandidaten van Helicon geldermalsen meegelopen als gecommitteerde. Dit houdt in dat je naast de examinator ook het examen mee beoordeeld. Een leuke opdracht! Bedankt Ellen, Jan en Monique van Helicon Geldermalsen Lees meer »

Minder als 297 dagen en dan is er de Brexit

Geschreven op

Bent u er klaar voor? 35000 Nederlandse bedrijven hebben een handelsrelatie met het Verenigd Koninkrijk en geen ervaring met export! De Bexit komt er! Maar in welke vorm is nog onduidelijk. Toch kunt u zich als plantenteelt bedrijf voorbereiden: Lees meer »

Website is online!!!

Geschreven op

Website GROWFIRM online Het is zover, de website van Growfirm is online! Supertrots ben ik, kijk gerust eens rond en stuur me een berichtje bij vragen of opmerkingen over mijn site of werkzaamheden Rene en Bouke bedankt voor het ontwerpen en bouwen. Lees meer »

evofenedex als kennispartner

Geschreven op

Growfirm heeft zich aangesloten bij evofenedex. Om ervoor te zorgen dat Growfirm up to date is op het gebied van export heeft Growfirm zich aangesloten bij evofenedex. "De vereniging voor ondernemers die weten dat in logistiek en export winst te behalen valt." Ondernemers... Lees meer »

GROWFIRM  |  Veenmos 23  |  5427HN  |  Boekel  |  T: +31 6 2494 8191  |  info@growfirm.nl