Duurzaamheid

Investeren in duurzaam ondernemen?

Dan vraag je je waarschijnlijk ook af of je moet investeren in certificering van dit traject. Dat kost inderdaad tijd, geld, aandacht, energie en registratie. Daarom is het belangrijk of je hiervoor een concrete vraag uit de markt hebt. Is het antwoord ‘ja’, dan is de ‘licence to produce’ onmisbaar. Je moet als ondernemer dan met je bedrijf kunnen aantonen dat je duurzaam en verantwoord met je omgeving, producten en zelfs mensen bezig bent. Dat kost inderdaad tijd en aandacht. Door hier nu alvast over na te denken, ben je beter voorbereid op de toekomst. Want de vraag uit de markt gaat er vroeg of laat zeker komen.

Ik help je graag bij het aangaan van deze uitdaging. Ik onderzoek samen met jou de (potentiële) marktvraag en analyseer de mogelijkheden om jou en je bedrijf positief te onderscheiden op dit gebied. Dat betekent bijvoorbeeld het behalen van een keurmerk of het ontwikkelen van een duurzame manier van kweken. Dit levert je in de meeste gevallen meteen een kostenbesparing op door een meer efficiëntere manier van werken en meer te doen met minder.

Met deze aanpak voer je regie over je eigen bedrijf én heb je tegelijkertijd een antwoord richting je klanten en stakeholders met een verantwoorde bedrijfsvoering en duurzaam ingerichte processen. Extra pluspunt: je voldoet hiermee ook meteen aan alle nieuwe wetgeving. Zo sla je drie vliegen in één klap!

Ook interesse in verduurzamen of certificeren? 

KLIK HIER om een vrijblijvende afspraak te maken.

GROWFIRM  |  Veenmos 23  |  5427HN  |  Boekel  |  T: +31 6 2494 8191  |  info@growfirm.nl